Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara yaraşıklı şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın kapısı, dışarı tamam açılacak şekilde kullanılır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız tendürüst başüstüneğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin cenahı sıra, yangın kapıları ekseriya özel şümul ve kapı menteşeleri gibi başka yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Bu nedenle daha faik bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında koruma sağlamlamaz ve bu nedenle daha düşüt bir fiyata sahiptir.

Yangın Kapısı Nasıl Takılmışr? Her binanın iye evetğu meydan ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir ekipler aracılığıyla yapılmaktadır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Göreceksiniz ki bu kerte yüksek nitelikli yangın kapılarını en yarar fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı çın itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan Panik Kanat yapısında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça işlevsel ve harika olmalıdır.

Siz de yangın bapsı fiyatları üzerine olgun kaldırmak dâhilin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın gibi evgin durumlarda içeriden hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini deruneriye hapseder.

Yangın emniyetliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin daha mürtefi başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Genel amacı insanoğluın binayı beis gıyaben terk etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri bucak alır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla cereyan Yangın Kapısı etmek, projenize reva boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı temin etmek muhtevain İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page