En Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen hariçya çın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında rast bir yol ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, hariça sadık oluşturulan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz yeğleme edilmektedir. Münteşir malzemeler arasında, nobranca esir koşullarına ve elementlere uzun süre maruz kalmaya dayanacak şekilde emeklenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve şayeste paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Hızlı Erişim: Baplar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede ivedi durumlarda boşaltma işlemleri dizi bir halde binalabilir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriyetle silindirik veya dairesel bir koruma ortamında kâin spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriya sınırlı dış alana iye veya bedii tasaların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın simultane insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi dâhilin yangın bapsı son kademe kritik bir öneme sahiptir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık dâhilin yeğleme edilir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra saye eklemenin harika yangın kapısı bir yoludur. Geceleri elan çok uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu keyfiyet arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

şayet bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak acil çıkış bapsı adına yapı bitirme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe nazaran sinekonstrüksiyonsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha yufka kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı henüz buna bentlı olarak elan bozuk olmaktadır.

Report this wiki page